BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36
HABER /  GÜNCEL

PKK'ya meydan okuyan kaymakam!..

Epey zamandır Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Kaymakamı Kadir Güntepe'yi hayranlıkla izliyorum. Onun kim olduğunu hatırladınız değil mi? Süleyman Özışık yazdı

Abone ol

Hani bundan bir süre önce PKK tarafından evine bomba atılmıştı. Bu olaydan sonra PKK'nın Beytüşşebap ilçesine yönelik saldırısı sırasında yaşananları twitter hesabından tek tek anlatmış, o sırada PKK propagandası yapan HDP'li vekil Ferhat Encü kendisine 'yargılanacaksın' deyince "Bana bak vekil bozuntusu.." diyerek haddini bildirmişti.

Bölge halkına büyük cesaret veren sözleri hala kulaklarımda:

"Unutmayın! Bu mücadele iman ordusu TSK ve emniyetin, küfür ordusu PKK ile hak ve batıl mücadelesidir. Böldürmeyeceğiz. İyi dinleyin! Ne kadar yıkarsanız yıkın. Nee kadar yakarsanız, yakın. Ne kadar sıkarsanız sıkın. Böldürmeyeceğiz ulan!"

Aklımdan çıkmayan bir başka meydan okuması daha vardı.

Murat Karayılan'ın "Orası artık bizim elimizde. Devletin hiç bir gücü çıkamaz" dediği tepeye çıkıp askerlerle selfie yapmış ve "Karayılan'ın çıkamazsınız dediği yere Hakim-Savcı-Komutanlarımız hep beraber çıktık. Hepimiz ordaydık. Kardeşlik selfimiz! Beytüşşebap için Burdayız! Dimdik ayaktayız! Bu güzel topraklara Huzuru biz getireceğiz!" mesajı atmıştı.

Dün önüme bir haber daha düştü.

İstihbarat raporlarında teröristlerin “Biz onun için büyük bir program hazırlıyoruz” dediği ve kendisini ortadan kaldırmak için plan yaptıkları ortaya çıkmış.

Peki kaymakam ne yapmış dersiniz?

Yazının devamını okumak için linki tıklayın