BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li İnce'nin esnaf ziyareti olaylı bitti

CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin, Yalova'daki esnaf ziyareti sırasında olay çıktı. İnce, kendisini kafeye almak isteyen işletme sahibiyle tartıştı, olay sonrası kafe sahibine ceza kesildi.

Abone ol

Yalova'da CHP'liler ile propaganda yaptıkları gerekçesiyle kendilerini kafeye almayan işletme sahibi arasında tartışma çıktı. Hakaretlerin havada uçuştuğu tartışma, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin karışmasıyla iyice hararetlenirken, zabıtalar işletme sahibi hakkında tutanak tuttu.

İşletme sahibinin eşi tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, CHP'liler ile kafenin sahibi arasında sözlü sataşma yer alıyor. İddialara göre CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin de aralarında bulunan CHP heyeti, Yalova'daki bir kafeye girdi ve müşterilere selam verdi.

İŞLETME SAHİBİ KARŞI ÇIKTI

Kafesinde siyasetçileri görmek istemediğini söyleyen işletme sahibi, CHP'lileri dışarı çıkardı. Bunun üzerine partililer ile işletme sahibi arasında tartışma çıktı. CHP Milletvekili Muharrem İnce, kafeye sadece selam vermek için geldiklerini; ancak böyle bir hareketin terbiyesizlik olduğunu söylemesi üzerine, tartışma iyice alevlendi.

"BU BİZİM KİŞİSEL ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ"

Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, bir ara işletme sahibi içeriye kadar giren CHP'li İnce'nin kolundan tuttuğu, bunun üzerine İnce'nin de kafe sahibini ittiği görülüyor.

O KAFE SAHİBİNE CEZA

Bu arada olayın ardından CHP'li Yalova Belediyesi zabıta ekiplerinin kafeye gelerek tutanak tuttuğu iddia edildi. Yine aynı iddialara göre zabıta ekipleri, "Söz konusu işyerinin kafeterya ruhsatının bulunduğu, ancak lokanta olarak iştetildiği tespit edilmiştir" gibi bir gerekçe hazırlayarak, işletmeye ceza kesti.