BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu eleştirisi!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de konuştu, partisinin milletvekili adaylarını partililere tanıttı. Mitingte konuşan Kılıçdaroğlu, seçmenin istikrarsızlıkla korkutulduğunu söyleyerek, ülkeyi bu hale getirenin mevcut iktidar olduğunu söyledi.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdi halka değil Saray'a hizmet etmekle suçladı. CHP iktidarında faizlerin yüzde 80'nini sileceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, seçmenden tatile değil sandığa gitmelerini istedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Eskişehir mitingine katıldı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdi. İktidarların alkıştan çok eleştiriye ihtiyacı olduğunu, AK

İstikrarsızlıkla seçmeni korkutuyorlar! Dolar artıyor da 13 yıldır iktidar da kim vardı?

Parti iktidarının ise buna tahammülünün olmadığını ileri süren Kılıçdaroğlu, cemaate ait kanalların bazı yayın platformlarından çıkarıldığını söyleyerek, iktidarın muhalefetten korktuğunu ifade etti. İşte Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir'deki o sözleri;

"Bakın Suriye'ye... Rusya orada, İran orada, ABD orada, Çin de geliyor, yolda. Peki Türkiye nerede? Biz Yokuz...

"TATİLE DEĞİL SANDIĞA GİDİN"

Bir oyum var diye gitmemezlik yapmayın. Bir oy altın değerindedir. Bir oy Türkiye'nin demokratikleşmeye destektir. Bir oy, hiç bir çocuğun yatağa aç girmemesi demektir.

CHP, Türkiye'nin kurucu partisidir. Biz o nedenle partimizin değil ülkemizin çıkarlarını savunuyoruz. Uygar Türkiye'nin bir parçası mı olacak yoksa geçmişe mi döneceğiz.

"İKTİDAR İSTİKRARLA KORKUTUYOR"

CHP'ye oy vermeyin faizler yükselir, taksitleri ödeyemessiniz diyorlar. CHP'ye oy vermeyin dolar artar. Bunlar ne zaman oldu arkadaşlar? İcra dairelerinin sayılarını iki katına çıkardılar. Neden mi? Takip sayısı arttı. Açık söylüyorum bunların hepsi bunların iktidarında oldu. Söz veriyorum, faizlerin yüzde 80'nini sileceğim. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Bu mübarak topraklarda, yoksulluğu fakirliği tarihe gömeceğim.

"DAVUTOĞLU SARAYA, KILIÇDAROĞLU HALKA ÇALIŞIR"

Bir şeyi unutmayın sakın! Davutoğlu Saraya çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Sizin için çalışacağım, alın teri dökeceğim."