BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.513,49
HABER /  GÜNCEL

Penguen 'Lezzeti çekenlere' kazandırıyor

Penguen Gıda, yeni kampanyası "Lezzeti Çeken Bilir" ile tüketicilerine lezzeti, eğlenceyi ve muhteşem hediyeleri aynı anda sunuyor.

Abone ol

Yıllardır lezzetlerini tüm Türkiye ve dünyaya sunan Penguen Gıda, yeni kampanyası “Lezzeti Çeken Bilir” ile tüketicilerine lezzeti, eğlenceyi ve muhteşem hediyeleri aynı anda sunuyor.

20 Ekim-18 Kasım 2010 tarihleri arasında www.lezzeticekenbilir.com sitesine herhangi bir Penguen ürünü ile en yaratıcı fotoğrafı yükleyen Penguen Gıda tüketicileri birbirinden güzel hediyeler kazanıyor.

En çok oyu toplayan 1. kişi Sony Bravia LCD TV, 2. kişi iPhone 3GS, 3. kişi ise Sony Playstation 3 kazanacak. Ayrıca, yarışmaya katılan her 25. kişi Penguen Hediye Paketi kazanıyor.

Penguen Gıda, 1989 yılında Türkiye’nin en verimli tarım alanlarının tam kalbindeki Bursa’da kuruldu. Reçel, sebze konserveleri, hazır yemekler, salça, turşu ve dondurulmuş gıda gibi yüzde yüz yerli üretimden elde ettiği ürün çeşitlerini her geçen gün zenginleştiren Penguen Gıda ürünlerini sadece Türkiye’deki tüketiciler değil, başta Almanya, İngiltere, ABD, Fransa, Hollanda, İsviçre, Rusya ve İsveç ’in yer aldığı 35 dünya ülkesi de tercih etmektedir.