BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.515,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Van'da yol çalışmaları sürüyor

Van Belediyesi tarafından devam eden yol çalışmalarının, hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Abone ol

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, yaşanan sorunları halkla birlikte çözeceklerini belirterek kendilerine destek olunması çağrısında bulundu.

Orhan Doğan Caddesi'nde devam eden asfalt, yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını denetleyen ve temel atma töreni geçen hafta yapılan Mahalle Meclisi ve Kültür Evi kompleksi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Kaya, vatandaşlarla görüşerek sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Belediye Meclisi üyeleri ve Fen İşleri Müdürü Orhan Şenkaya ile birlikte yol genişletme, asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetleyen Kaya, yetkililerden de bilgi aldı.

Halkın da sıkıntılarını dinleyen, sohbet eden Kaya, sorunların çözümü için birliktelik ve destek istedi. Mahalle sakinleri tarafından ilgili ile karşılan Kaya, daha sonra geçen hafta temeli atılan Mahalle Meclisi ve Kültür Evi Kompleksi'nin devam eden inşaatını inceledi. Şirket yetkilileri tarafından karşılanan Kaya, kompleks hakkında bilgiler aldı. Yetkililer, Orhan Doğan Caddesi'nin bir bölümünde tamamlanan altyapı ve yol genişletme çalışmalarının ardından asfalt serimine başlandığını, yolun 3 kilometrelik bölümünün hafta sonuna kadar bitireceğini söylediler. Orhan Doğan Caddesi'nin kalan kısımları ise yine ay içerisinde tamamlanarak asfaltlama çalışması yapılacak.