BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hasımları pompalı tüfekle vurdu

Nevşehir'in Uçhisar beldesinde bir kişi, evinin önünde, otomobilden indiği sırada pompalı tüfekle açılan ateş sonucu öldürüldü.

Abone ol

Uçhisar'da bir kişi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evinin önünde, otomobilden indiği sırada pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Nevşehir'in merkeze bağlı Uçhisar beldesinde, 50 EV 317 plakalı otomobille arkadaşları tarafından evine bırakılan Uğur Varsal (35), araçtan indiği sırada, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu yaralandı.

Arkadaşları tarafından çağrılan ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan evli, bir çocuk babası Varsal, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Varsal'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde, otomobilde ve çevresinde incelemelerde bulunan jandarma, cinayet ile ilgili soruşturma başlattı.

Öldürülen Uğur Varsal ve ağabeyi Durmuş Varsal'ın (37) geçen yıl beldede bir kafeteryada aralarında husumet bulunan 6 kişi ile silahlı yaralama olayına karıştıkları ve ağabey Durmuş Varsal'ın (37) bu olay nedeniyle cezaevinde olduğu öğrenildi.