BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.520,49
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adanaspor'un morali yerinde

Adanaspor Pazar günü İzmir'de oynayacağı Karşıyaka maçını kazanarak ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Abone ol

Milli takım kampında sakatlanan ve Adana'ya dönen Okan Salmaz antrenmanlarda yer almazken sarı kart cezalısı durumunda bulunan Onur Demirtaş da zorlu maçta yerini almayacak olan isimler.


Teknik direktör Cemal Gürsel Menteşe futbolcularına top rakipteyken pres yapmaları konusunda uyarılarda bulunurken ikili mücadelelerde kıran kırana geçiyor. Samsun maçında sakatlanan Kaptan Bülent Bölükbaşı takımla antrenmanlara başladı. Ağrıları tamamen geçen tecrübeli futbolcunun durumunun hafta sonuna kadar tam olarak netleşeceği belirtildi.


Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, Karşıyaka maçında sahaya 3 puan için çıkacaklarını ve futbolcular içinde bu maçın ayrı bir anlam taşıdığını söyledi. Bu sezon henüz deplasmanda 3 puan alamadıklarını belirten Akgül, "Diyarbakırspor galibiyetinin anlam kazanması için Karşıyaka'yı mutlaka yenmeliyiz. Hafta içi taraftarlarımızın da birleşmesi ile hem takım hem de camia olarak kenetlendik. Bu birlikteliğin sahaya yansıyacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.