BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
GÜNCEL

Özışık'tan Gürkan Hacır'a isyan: Sağlık Bakanı yalan mı söylüyor?

Koronavirüs aşıları bu kez TV 100'de Sağlı Sollu programında tartışıldı. Pfizer ve BioNTech aşısı için Türkiye'nin gerekli girişimleri yaptığını ancak firmanın güvence vermediğini söyleyen Hadi Özışık, bazı kesimlerin sürecin şeffaf yönetilmesine rağmen açıklamalara inanmamayı tercih ettiğini ifade etti.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşıyla ilgili açıklamalarına rağmen bazı kesimlerin inanmamayı tercih ettiğini söyledi.

Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş ve Metin Özkan'ın katıldığı ve moderatörlügünü Ahu Özyurt'un yaptığı TV 100'deki sağlı sollu programında konuşan Özışık, Pfizer ve BioNTech'in aşıların güvenliği konusunda geçtiğimiz ay yapılan görüşmelerde güvence verilmediğini hatırlattı. Bu sözlere itiraz eden Gürkan Hacır, aşıyı alan ülkeleri sıralayınca Özışık, bu açıklamaların Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ait olduğunu söyleyerek isyan etti.

Sağlık Bakanı, Türkiye'e aşılar konusunda "yalan mı söylüyor?" diyerek Gürkan Hacır'a itiraz eden Özışık, sürecin şeffaf yönetilmesine rağmen bazı kesimlerin bu açıklamalara inanmamayı tercih ettiğini söyledi.

Sitene Ekle