BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Özgür Eller Atölyesi Erzurumda

Öğretmenlerin sınıf içinde rahatlıkla uygulayabileceği fikir ve çalışmaların paylaşıldığı "Özgür Eller Atölyesi" Erzurum'da.

Abone ol

Umur A.Ş.'nin sınıf içinde uygulanan el becerisi çalışmaları konusunda öğretmenlere destek sunmak amacıyla geliştirdiği "Özgür Eller Atölyesi", bu yıl da Türkiye'nin dört bir yanını dolaşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Antalya ve Denizli'de düzenlenen Özgür Eller Atölyesi, bugün Erzurum'da öğretmenler ile buluştu. Atölye çalışması Erzurum Palandöken Palan Otel'de yapıldı.

Çocukların kullanımına uygun ürünlerle yürütülen atölye çalışmalarında, öğretmenlerin sınıf içinde rahatlıkla uygulayabileceği fikir ve çalışmalar paylaşılıyor. Oluklu karton ve krepon kağıtları gibi malzemelerin kullanıldığı Özgür Eller Atölyesi'nde öğretmenlere değişik malzemeler ile kesme, yapıştırma ve boyama teknikleri hakkında ayrıntılı bilgi veriliyor.

Özgür Eller Atölyesi'nin Haziran ayı sonunda dek İzmir, Bursa, Balıkesir, Ankara, Gaziantep, Tekirdağ, Konya ve İstanbul olmak üzere 8 ayrı ilde
daha öğretmenler ile buluşması planlanıyor.

Özgür Eller Atölyesi'nin büyük heyecan verdiğini belirten Bilgi Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, "Erzurum'da öğretmenlerimiz ile buluşmasından son derece mutluyuz. Çocuklarımızın üreticiliklerinin artması ve el becerilerinin gelişmesi konusunda en büyük görevlerden biri de hiç şüphesiz öğretmenlerimize düşüyor.

Öğretmenlerimizle paylaştığımız tüm aktivitelerin çocuklarımızın gelişimsel becerilerine doğrudan katkı sağlayacağının bilinciyle Özgür Eller Atölyesi'ni düzenleyip Türkiye'nin dörtbir yanına erişmesi amaçlanıyor. Özgür Eller Atölye çalışmalarında kullandığımız tüm ürünler çocuklarımızın güvenli bir şekilde kullanabilmesi amacıyla geliştirilmiş ve Avrupa Birliği (AB) standartlarında üretilmiştir" dedi.