BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.431,59
HABER /  DÜNYA

ÖZCAN DENİZ ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ EVİ ZİYARET ETTİ

Aydın’da, çocukluğunun geçtiği evi ziyaret eden ünlü sanatçı Özcan Deniz, kapıyı kimse açmayınca çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. ...

Abone ol

Aydın’da, çocukluğunun geçtiği evi ziyaret eden ünlü sanatçı Özcan Deniz, kapıyı kimse açmayınca çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde yeni filminin çalışmalarını yapan Özcan Deniz, üzücü bir olay yaşadığı Aydın ziyaretiyle ilgili bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Çekimlerden fırsat bularak bir dönem yaşadığı Aydın’daki akrabalarına ziyarete gelen şarkıcı Özcan Deniz, dedesi İhsan Aksoy ve anneannesi Fadile Aksoy’un mezarlarını ziyaret ederken aracı soyulmuştu.

BÜYÜDÜĞÜ EVİ ZİYARET ETTİ
Özcan Deniz, Aydın’daki ziyaretleri kapsamında uzun yıllar yaşadığı ve çocukluğunun geçtiği merkez Veysipaşa Mahallesi’nde ailesiyle birlikte oturdukları eve gitti. Ünlü olmadan önce yaşadığı bir çok anıyı barındıran eski evin kapısını çalan Deniz, evde kimse olmadığı için içeri giremedi. Deniz, çocukluğunun geçtiği eve ait görüntüleri internet sitesinden hayranlarıyla paylaştı.
Deniz, ancak dışarıdan görebildiği eski evi için "Çocukluğumun geçtiği evi ziyaret ettim. Kapıyı açan olmadı. Dışarıdan bakmak bile çok derin yerlere sürükledi" diye yazdı.
(İHA)