BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.414,35
HABER /  DÜNYA

Olay yaratan bu fotoğraf ne anlatıyor?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balyoz'dan hüküm giyen Ergin Saygun'u ziyareti olay oldu. Peki siz bu fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz?

Abone ol

BUGÜN BUNU TARTIŞIYORUZ

Balyoz Davası'ndan 18 yıl hapis cezası alan Ergin Saygun'a ameliyat masasındayken tahliye kararı çıkmıştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçmiş olsun telefonu açtı ve dün de ziyarete gitti. Erdoğan, hastaneye girişinde ilk olarak Saygun'un kızı Ece Saygun'un elini sıktı ve bir süre sohbet etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balyoz'dan hüküm giyen Ergin Saygun'u ziyareti olay oldu. Anadolu Ajansı, Erdoğan'ı Saygun'un başucunda gösteren fotoğraflar geçti. 

Erdoğan'ın, Saygun'u ziyaretinin öncesinde de şaşırtan açıklamalar da bulunmuştu. Bundan 2 hafta önce Erdoğan'ın yaptığı tutuklu askerlerle ilgili çıkış oldukça önemliydi. Erdoğan, Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında da İlker Başbuğ'a destek çıkarak "İlker Başbuğ'a terör örgütü mensubu demek çok çok yanlıştır. Tarih Genelkurmay Başkanı'na terör örgütü diyenleri affettmez." demişti.

Erdoğan'ın bu ziyareti, kimileri tarafından desteklendi; kimilerinin ise tepkisini yol açtı. Bu fotoğraf "Ergenekon ve tutuklu paşalar" için yeni bir dönemi mi işaret ediyor?

GÜNÜN SORUSU

Ergenekon ve tutuklu paşalar için yeni dönem mi?

Bunlar Erdoğan'ın 2014 planı mı?

SİZ NE DİYORSUNUZ?