BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,16
ALTIN 2.476,02
HABER /  GÜNCEL

Öğrenciye süt sürprizi

Beyoğlu’nda okuyan anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencilerine her gün ücretsiz kutu süt dağıtılıyor.

Abone ol

Beyoğlu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve SÜTAŞ’ın işbirliği ile gerçekleşen kampanyayla Beyoğlu’nda okuyan anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencilerine her gün ücretsiz kutu süt dağıtılıyor…

Beyoğlu Belediyesi’nin SÜTAŞ işbirliği ile yürüttüğü kampanyanın basın tanıtımı 13 Nisan 2006 Perşembe günü Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kampanyanın önemine değinerek, ülkenin geleceğinin sağlıklı nesillerle daha güçlü ve güzel olabileceğini söyledi. Demircan; bu kampanya ile süt kullanımının yaygınlaşmasına katkı sağladıklarına dikkat çekerek; kampanyaya destek veren SÜTAŞ’a teşekkür etti.

Kampanyanın sponsorluğunu üstlenen ŞÜTAŞ adına konuşan Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sn.Ergun Ermutlu’da; ülkemiz ve insanımızın sütten yeterince yararlanamadığına, kişi başı süt ve sütlü ürünler tüketiminin birçok ülkeden geri olduğuna dikkat çekti. Ermutlu; “Bu gün Beyoğlu’nda çocuklarımızın süt alışkanlıklarını geliştirmeye yönelik çok anlamlı bir adım atılıyor. Bu adımın içinde bulunmaktan onur duyuyoruz. Beyoğlu Belediyesi’nde olduğu gibi iyi planlanmış, iyi organize olmuş projelere destek vermeyi sosyal sorumluluğumuzun çok önemli bir parçası olarak görüyoruz” dedi.

Beyoğlu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve SÜTAŞ’ın işbirliği ile yürütülen okullara süt kampanyası kapsamında 27 ilköğretim Okulunun ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerinden 7828 öğrenciye hafta içi her gün beslenme saatinde süt dağıtılıyor.

9 Mart 2006 tarihinde başlayan kampanya 16 Haziran 2006 tarihine kadar sürecek. Kampanya sonunda 600.000 adet süt dağıtılmış olacak. SÜTAŞ ve Beyoğlu Belediyesi kampanya çerçevesinde ayrıca öğrencilerin süt tüketimi  bilincini artırmaya yönelik pek çok aktivite ve basılı malzeme dağıtımı da yapıyor.