BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

ODTÜde internet şenliği

Türkiye’nin en büyük İnternet Şenliği ODTÜ’de yapılıyor. 23-25 Mayıs tarihleri arasındaki şenlik, sektörün devlerini buluşturuyor.

Abone ol Türkiye’nin en büyük internet ve e-ticaret sitelerinin liderleri Technology For Trade’de buluşuyor. Akademisyenler, öğrenciler ve yatırımcıları buluşturacak olan internet şenliği ODTÜ'de 23-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Garanti Bankası'nın sponsor olduğu şenliğe sektörün dev isimleri katılıyor. Haber sitelerinde zirvede yer alan İNTERNETHABER'de bu zirvenin konukları arasında. İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık, Medya ve İnternet konulu panelde başarının sırrını anlatacak.

Teknolojik yatırımlara yönelik çalışmaların da sergileneceği TFT İnternet Şenliği, ODTÜ Rektörü Ural Akbulut’un konuşması ile açılacak.

İlk olarak Google Türkiye Genel Müdürü Bülent Hiçsönmez, “Global Teknolojik Dünyadan İçsel Bir Bakış /İnternet Dünyasında Yeni Açılımlar” başlıklı konuşmasını sunacak.

Organizasyonun ana sponsorluğunu üstlenen Garanti Bankası’nın Şubesiz Bankacılık Pazarlama Yöneticisi Sarp Demiray ise “İnternet ve Bankacılık” üzerine önemli bilgiler aktaracak. Demiray; İnternet’te güvenlik, internet bankacılığı işlemlerinde dikkat edilmesi gereken konular, tüketici hakları ve hukuksal süreçler gibi konular hakkında detaylı bilgi verecek.

ODTÜ’nün bünyesinde gerçekleşecek olan TFT’de Gittigidiyor.com’un Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kabataş, “E-ticaret Dünyasında Yeni Boyutlar” başlıklı konuşmasını sunacak.

TFT’nin ilk gününün son paneli “Medya ve İnternet” olacak. Konuyla ilgili; İnternethaber.com Genel Yayın Yönetmeni Hadi Özışık, Ntvmsnbc.com Genel Yayın Yönetmeni Ebru Çapa ve Kurumsalhaberler.com’dan Murat Buyurgan konu başlığıyla ilgili değerlendirmelerini aktaracaklar.