BIST 1.506
DOLAR 7,25
EURO 8,73
ALTIN 407,01
HABER /  GÜNCEL

Nuri Sesigüzel eşi Aysel Sesigüzel kimdir kaç çocuğu var?

İbo Show'un bu akşamki konukları arasında yer alan isimlerden biri Nuri Sesigüzel oldu. Güçlü sesi ile yorumu ile beğenilen türkücü 78 yaşında ve aslen Şanlıurfa Halfeti doğumlu. Asıl adı Nuri Kaçtaç olan Nuri Sesigüzel Aysel Sesigüzel ile evli ve Birgi Canberk adında kızı var.

Abone ol

İbo Show'a katılan isimlerden biri de usta sanatçı Nuri Sesigüzel oldu. Birçok kişi Nuri Sesigüzel kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim araştırması yaptı. İşte gerçek adı Nuri Kaçtaç olan Nuri Sesigüzel hakkında merak edilenler...

Nuri Sesigüzel, Aysel Sesigüzel ile evlidir. Birgi Canberk adında kızı vardır.

 Sesigüzel, “Evdeyim, beni öldürmüşler galiba ama öyle bir şey yok. Gayet sağlıklıyım. Bu haberler nereden çıktı anlamış değilim. Sevdiklerim üzülmesin gayet iyiyim” şeklinde konuştu.

Nuri Sesigüzel kimdir:

Nuri Sesigüzel, (d. 1943 - Karaotlak, Halfeti, Şanlıurfa) Gerçek adı Nuri Kaçtaş, Ses sanatçısı, sinema oyuncusu.

13 yaşında çok sevdiği Halk müziğine gönül verdi. 14 yaşında saz çalmaya başladı. 1961'de İstanbul Radyosunun açmış olduğu sınavları kazandı ve Radyo sanatçısı olarak profesyonel sanat hayatına başladı. Plak şirketlerinin ilgisini çekince, 300'ü aşkın plak doldurdu. 1963'te sinemaya başladı.

Filmografisi

Bir Yiğit Gurbete Gitse 1977
Deli Deli Tepeli 1975
Bahtı Kara Yarim 1975
Başa Gelen Çekilir 1974
Züleyha 1973
Günahımı Çekeceksin 1970
Kaderin Oyunu 1970
Ham Meyva 1970
Bir Aşk Türküsü 1969
Dost Hançeri 1969
Gelin Ayşem 1969
Kendi Düşen Ağlamaz 1969
Mahallenin Namusu 1969
Mezarımı Taştan Oyun 1969
Tütüncü Kız Emine 1969
Vatan Borcu 1969
Gül Ayşe 1969
Kara Sevda 1968
Yayla Kartalı 1968
Kara Yazım 1968
Yaşamak Haram Oldu 1968
Mezarım Mermerden Olsun 1968
Acı Türkü 1967
Garipler Sokağı 1967
Acı Tutku 1967
Aşkınla Divaneyim 1967
Seher Vakti 1966
Kara Tren 1966
Fabrikanın Şoförü 1966
Geceler Yarim Oldu 1966
Kartal Yavrusu Hamido 1966
Burçak Tarlası 1966
Ağlayan Gözler 1965
Fabrikanın Gülü 1964
Kara Yılan 1963

ÖNCEKİ HABERLER
Kahtalı Mıçe eşi Hülya Aslan kimdir Mustafa Aslan kaç çoğu var?
Konya'dan muhteşem geri dönüş! Malatya 2-0'dan maç verdi
Bedia Akartürk kaç yaşında aslen nereli Bedia Akatürk evli mi?
Bedia Akartürk evli mi ölen eşi kimdir kaç çocuğu var?
Muhammed Emin Saraç Fatih Camisi haziresinde toprağa verilecek
Bursa'da ağabeyi ve yengesi tarafından dövülen yaşlı kadın öldü
İsrail tutuklu vatandaşın serbest bırakılması için Esad rejimine kovid-19 aşısı verdi
20 yaşındaki Ayşe Nazlı'nın ormanlık alanda battaniyeye sarılı cesedi bulundu; Boğarak öldürmüş
Umut Bulut'a 504'üncü maçının anısına plaket verildi
Türk profesör Uğur Şahin'den aşı fiyatı açıklaması
Yorumlar