BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.494,80
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan arkeoloğa gönül verdi!

Nihat Doğan'ın herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü sanatçı, bir aydır Özlem adındaki İzmirli arkeologla birlikte; buluşma adresleri ise Kordon!

Abone ol

Nihat Doğan'ın alemde ismi, sarışın bir de sevgilisi var! İmza attığı vecizelerle adından söz ettiren ünlü sanatçı, son dönemde sık sık İzmir'de görülüyordu. Hafta sonları çeşitli yerlerde konserler veren, hafta içi ise bulduğu her fırsatta soluğu bu şehirde alan sanatçı, meğer gönlünü İzmirli bir güzele kaptırmış.

ARACI ARKADAŞLARI
Doğan, yaklaşık bir aydır Özlem adındaki İzmirli bir arkeologla birlikte... Sık sık Çeşme ve Kordon boyundaki restoranlarda başbaşa romantik yemekler yerken görülen ikiliyi tanıştıran kişi ise, ortak bir arkadaşlarıymış.

İZMİR'DE 'DOĞAN' AŞK!
Didem Uzel'den ayrıldıktan sonra adı kimse ile anılmayan Nihat Doğan, bir aydır İzmirli arkeolog Özlem Hanım ile aşk yaşıyor. Hafta sonu çeşitli yerlerde konser veren hafta içi de İzmir'de arkeolog sevgilisinin yanına koşan Doğan, yazlık rotasını da Çeşme olarak belirledi. Sevgililer sık sık Çeşme ve İzmir Kordon'daki balıkçılarda görülüyor. facebook sayfasından da sık sık mesajlaşan sevgilileri, İzmir'de yaşayan ortak bir arkadaşları tanıştırmış.