BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.439,64
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP İstanbul İl Yönetimi düştü mü?

CHP İstanbul il yönetimi düştü mü, düşmedi mi? İşte İl Başkanlığından yapılan son açıklama

Abone ol

CHP İstanbul İl Sekreteri Uğur Göksoy, İstanbul İl Yönetiminin düşmediğini belirterek; “11 arkadaşımız ile görevimizin başındayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu’nun 11 üyesi,  “CHP İstanbul İl Yönetimi’nin düştüğü” iddiaları üzerine toplanarak, “karar yeter sayımız var, görevimizin başındayız” açıklaması yaptı.

CHP İstanbul İl Sekreteri Uğur Göksoy’un başkanlığında, Şişhane’deki İl Merkezi’nde toplanan 11 yönetim kurulu üyesi, “karar yeter sayısının” devam ettiğinin altını çizdi.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Sekreteri Uğur Göksoy, CHP İstanbul’da yönetimin düşmediğini belirterek şunları söyledi:

“CHP İstanbul’da yönetimin düştüğü iddiaları tamamen gerçekdışıdır. Biz İstanbul İl Yönetimi olarak görevimizin başındayız ve çalışıyoruz. Yönetim Kurulumuz 20 kişiden oluşuyor. 2 arkadaşımız Parti Meclisi’ne seçildikleri için görevleri sona erdi ve bu sayı 18’e düştü. 11 arkadaşımız ile toplandık ve karar yeter sayısını sağladık. İstifa ettiği söylenen 7-8 arkadaşımızın bu kararlarına ilişkin bize ulaşan herhangi bir liste ya da dilekçe yok. Kaldı ki adı istifa edenler arasında telaffuz edilen bazı arkadaşlarımız da bu toplantıda yer aldı. Yönetim Kurulu toplantılarına zaman zaman katılamayan arkadaşlarımız oluyor doğal olarak. Böyle durumlarda bize mazeretlerini iletiyorlar biz de toplantıyı onlar olmadan yapıyoruz. Toplantı için önemli olan karar yeter sayısıdır. 11 kişiyle karar yeter sayısını sağlayınca toplantımızı gerçekleştirdik. CHP İstanbul İl Yönetimi düşmemiştir, görevinin başındadır. CHP İstanbul İl Yönetimi olarak, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.”