BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.439,64
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayburt'ta cirit seçmeleri yapıldı

Bayburt Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen Bayburt Cirit İl Birinciliği müsabakası yapıldı

Abone ol

Ata sporu Cirit’i Türkiye’de temsil eden 8 ilden biri olan Bayburt’ta ilk kez kurulan Balca Atlıspor kulübü ve uzun yıllardır Bayburt’u Türkiye’de başarıyla temsil eden Bayburt Atlıspor kulübü arasında oynanan mücadele sonrası il birincisi belli oldu.

Bayburt Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen Bayburt Cirit İl Birinciliği müsabakası bugün yapıldı. 2 Nolu semt sahasında Bayburt Atlı Spor Kulübü il birinciliğini elde etti.

Erzurum ve Bayburt bölgesinden 8 hakemin görev yaptığı müsabaka oldukça heyecanlı geçti. Bayburtluların yoğun ilgi gösterdiği cirit müsabakasında beklenmedik bir kaza gerçekleşti. İlk yarının sonlarına doğru Balca Atlı Spor Kulübü oyuncusu Bünyamin Memiş, kendi takımında yedek oyuncu olan Alpaslan Sansu’nun atına çarparak küçük bir kaza olmasına sebep oldu.

Rakip takıma cirit attıktan sonra kendi sahasına dönen Bünyamin Memiş, atının hakimiyetini elinden kaçırınca saha dışında bulunan yedek oyuncu Alpaslan Sansu’nun atına çarparak yaralanmalara sebep oldu. Olay sonrası hafif yaralar alan sporculara olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti.

Müsabakanın bitmesiyle birinci olan takıma kupasını veren Bayburt Gençlik Spor İl Müdürü Hatice Yazgan yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Cirit İl Birinciliği müsabakasına 2 takımının katıldığını belirterek şampiyon olan takımın Bayburt’u Türkiye şampiyonasında temsil edeceğini söyledi.