BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.427,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Muhtar dana yüzünden kurşuna dizdi

Eski muhtar adeta katliam yaptı. Dana tartışması yüzünden çıkan kavga felaketle sonuçlandı.

Abone ol

Ankara'nın Kalecik ilçesine bağlı Gölköy köyünde eski muhtar Yusuf O., bahçesine giren dananın sahipleri ile tartıştı. Çılgına dönen eski muhtar pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürdü, 1'i ağır 3 kişiyi de yaraladı.

Yaralılar hava ambülanslarıyla Ankara'daki çeşitli hastanelere taşınırken olay yerindeki cesetler, yakınlarının fenalaşmasına neden oldu.

DANA ESKİ MUHTARIN BAHÇESİNE GİRİNCE

Gölköy'ün eski muhtarı Yusuf Oruç'un bahçesine köylülerin danası girdi. Bahçeye giren dana yüzünden öfkelenen Oruç ile hayvan sahipleri arasında tartışma çıktı.

POMPALI TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Yaşanan tartışma sonrası evine giden eski muhtar Oruç, iddiaya göre tekrar olay yerine gelerek tartıştığı kişilere pompalı tüfek ile kurşun yağdırdı. Eski muhtarın silahından çıkan mermilerin isabet ettiği Satılmış Koç ve Nizamettin Koç olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Koç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yaralılardan Muammer Yılmaz ise hava ambülansıyla Ankara'ya götürüldü. Yaşanan bu olay üzerine Kalecik Kaymakamlığı olaya el koydu. Köye çok sayıda jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ölenlerin yakınları ise cesetlerin incelenmesi sırasında savcıya tepki gösterdi. Polis ekipleri, silahlı saldırı olayının ardından köyde geniş çaplı araştırma başlatarak evlerde bulunan silahları, ikinci bir hadise yaşanmaması için topladı.

YAYLAYA ÇIKIP BİR KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRMÜŞ

Eski muhtarın katliamı bu olayla da sınırlı değil. Olayın ardından yaylaya çıkıp Ömer Koç isimli kişiyi de vurdu. Ömer Koç olay yerinde yaşamını yitirdi.

Katliam yapan eski muhtar, cep telefonu sinyalleri sayesinde Elmadağ sınırlarında yakalandı. Jandarma ekiplerine, "zaten teslim olacaktım" demiş.