BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,73
ALTIN 2.428,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Diyarbakırsporda yaprak dökümü

Diyarbakırspor'un sezon başındaki transferlerinden Kamerunlu Thierry Tazemeta ve kaptan Barış Ataş'ın takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Abone ol

Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Tazemeta'nın Turkcell Süper Lig'de forma giymek istediği bildirilirken, Kamerunlu futbolcu ilk 11'de oynadığı 18 maçta 6 gol atabildi. 27 yaşındaki forvet oyuncusu Tazemeta'nın Diyarbakırspor'la bir yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan Diyarbakırspor'un altyapısından yetişerek A takıma çıktıktan kısa bir süre sonra kaptanlık pazıbandını koluna takan genç futbolcu Barış Ataş'ın transfer teklifleri aldığı öğrenildi. Genç futbolcuya Antalyaspor, Manisaspor ve Bursaspor'dan teklif geldiği belirtilirken, konu ile ilgili bir açıklama yapan Barış Ataş, "Benim şu anda Diyarbakırspor'la sözleşmem var. Bana gelen teklifleri menajerim değerlendiriyor. Ama önce kulüplerin anlaşması gerekiyor. Daha sonra da benim anlaşmama sıra geliyor. Takımımın Bank Aysa 1. Ligi'ne düşmesine çok üzüldüm" dedi. 21 yaşındaki genç oyuncu, sezon sona ermeden Galatasaray'la ön sözleşme imzalamıştı.