BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Helal olsun! Böyle başkanlar da var

63 yaşındaki Belediye Başkanı Ali Bingül, eline aldığı kazması ve küreği ile belde içindeki çalışmalara katılıyor.

Abone ol

Kütahya Simav’a bağlı Bahtıllı Beldesinin 63 yaşındaki Belediye Başkanı Ali Bingül, sabah mesaiye başlayıp imzalanacak evrakları kontrol ettikten sonra eline aldığı kazması ve küreği ile belde içinde ki çalışmalara katılıyor.

Çalışmayı çok sevdiğini ifade eden Ali Bingül "İşleyen demir pas tutmaz, ben de hem spor yapıyorum hem de işçilerimle beraber çalışıyorum." dedi.

Simav merkeze 20 kilometre uzaklıkta bulunan 610 nüfuslu Bahtıllı beldesine 29 Mart 2009’da yapılan yerel seçimlerde AK Partiden belediye başkanı seçilen Ali Bingül, sabah işçileri ile birlikte mesaiye gider gibi ayağına çizmelerini geçirip elinde kazması ve küreği ile beldede belediye tarafından yaptırılan su isale hattı başta olmak üzere beldenin yeşillendirilmesi için fidan dikim işlerinde çalışıyor.

EVRAKLARI İMZALAYIP KAZMA KÜREĞİ ELİNE ALIYOR

2 işçisi olduğunu belirten Bingül, kendisinin de bir işçi olduğunu ve kazma kürek ile çalışmaktan, beldeye hizmet etmekten mutlu olduğunu söyledi.

Ali Bingül,”Bazılarına ters gelebilir. Ama ben dairede oturmaktan sıkılan bir insanım. Sabah imzalanacak evrakları imzaladıktan sonra çalışmaların yapıldığı alanlara giderek işçilerimle birlikte çalışmaktan ve onlarla birlikte olmaktan büyük bin haz duyuyorum” dedi.

2 İŞÇİSİ İLE BİRLİKTE HERŞEYİ O YAPIYOR

İşçilikten iyi anladığını ifade eden evli ve üç çocuk babası Bahtıllı Belediye Başkanı Ali Bingül,” 2 işçimle birlikte beldenin ulaşım, temizlik, altyapı, taşıma hizmetlerini yapıyoruz. Bunlarda yetersiz olunca beraber çalışmak zorunda kalıyorum. Masa başında oturunca insan hantallaşır. İşçilerim elinden geldiği kadar çalışıyor. Bende gücüm yettiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyorum." diye konuştu