BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.426,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fethiye in yetenekleri aranıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir radyo istasyonu tarafından yetenek yarışması düzenleniyor. Ödüllü yarışma için başvurular başladı.

Abone ol

'Yetenek Fethiye' ismi verilen yarışma 19 Haziran'da Salı Pazarı Meydanı'nda yapılacak. 18 yaş üzeri yetenekleri keşfetmeyi amaçlayan yarışmada, dans, şarkı, taklit ve gösteri kategorilerinde yetenekler seçilecek.

Tur Medya Grubu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yetenek Fethiye Yarışması'nda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Etkinlik hakkında bilgi veren Tur Medya Grubu yetkilisi Saadet Ecehan, yarışma ile amaçlarının insanların yeteneklerini keşfetmek olduğunu açıkladı. Her yıl farklı konsept ile yapılan yarışmanın bu yıl Yetenek Fethiye adıyla gerçekleşeceğinin altını çizen Ecehan, bu yılki etkinlikte renkli şov görüntülerine yer verileceğini aktardı. Yarışma başvurularının 12 Haziran'da sona ereceğini ifade eden Saadet Ecehan, "13 Haziran Pazar günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde elemeler yapılarak, 12 finalist belirlenecek. 19 Haziran Cumartesi günü yapılacak final gecesinde ilk beşe giren kişilere çeşitli hediyelerimiz olacak. Kendisinin yetenekli olduğuna inanan ve bunu ortaya çıkaramayan herkesi bu yarışmaya bekliyoruz." dedi.