BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
GÜNCEL

Müge Anlı canlı yayınında cinayet itirafı: Detayları anlattı stüdyo buz kesti

Adana Kozan'da ortadan kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nun katili canlı yayında cinayeti itiraf etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İsa Dumlu arkadaşını öldürdüğünü itiraf ederken cinayeti nasıl işlediğini de anlattı.

Canlı yayında cinayet itirafı: Detayları anlattı stüdyo buz kesti
Adana Kozan'da ortadan kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nun katili canlı yayında cinayeti itiraf etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İsa Dumlu arkadaşını öldürdüğünü itiraf ederken cinayeti nasıl işlediğini de anlattı.

Şüpheli bir şekilde kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'ndan haber alamayan ailesi, Müge Anlı ve Tatlı Sert programına başvurdu. Aile, 150 bin TL ile kaybolan oğullarının akıbetini öğrenmek istedi. Genç adamın eski eşi Bengül Güvenç şüphelerin odağındaydı. Bengül'ün eşinin kaybolduğu gün alacak defteri ile borçlarını toplamaya çalıştığı iddia edildi. Olay günü eski eşine uğrayan ve sonrasında çocuklarını okula bırakan genç adamın olay günü borçlarını toplaması dikkat çekti.

Bengül Güvenç'in eski eşi Mustafa Hakkulu'yu defalarca aldattığı öne sürüldü. İnternetten tanıştığı kişilerle aşk yaşadığı, parası bitince de Mustafa Hakkulu ile yeniden barıştığı öne sürüldü.

Hakkulu'nun ihanet ve para yüzünden ortadan kaybolduğu üzerinde durulurken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık günü aracı terk edilmiş olarak bulunan ve kendisinden 11 gündür haber alınamayan kişi dere kenarında ölü olarak bulundu. Tarladan evine giden çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi gördü. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedin, 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’na ait olduğu tespit edildi.

Başından tabancayla vurulduğu saptanan Hakkulu’nun cansız bedeni Kozan Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayı haber alan yakınları, hastane önünde gözyaşı döktü. Savcının incelemesinin ardından Hakkulu’nun cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Hakkulu'nun ölümüyle ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Oğlunun acı haberini alan Mehmet Hakkulu,"Oğlumu paramparça etmişler" diyerek sinir krizi geçirdi. Baba Hakkulu’nun ise oğlunun ensesinden ateşli silahla vurulduğu iddia etti.

Cinayetin ortaya çıkması ardından soruşturma sürerken itiraf geldi. İsa Dumlu arkadaşını öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti. Olay anını anlatan Dumlu, eşinin fotoğraflarını gören Hakkulu'nun ağza alınmayacak sözler söylediğini, bu nedenle dayanamayıp cinayeti gerçekleştirdiğini iddia etti.

Sitene Ekle