BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.416,71
HABER /  EKONOMİ

Mobil alana McLaren tişörtü

Mobil 1, düzenlediği hediye kampanyası ile bu heyecanı hız kesmeden sürdürüyor.

Abone ol

Formula 1 bitti diye üzülenlere müjde! . Mobil 1, Formula 1 heyecanını, teknoloji ortağı McLaren Mercedes Takımı ile ateşlemeye devam ediyor. Mobil 1 düzenlediği kampanya ile 4 litrelik Mobil 1 0W-40 alan herkese, orijinal Mobil 1 McLaren tişörtü hediye ediyor.

Dünyanın heyecanı Formula 1’in yankıları hala devam ederken, Mobil 1, düzenlediği hediye kampanyası ile bu heyecanı hız kesmeden sürdürüyor. Mobil 1, yarış tutkunlarına tam 10 bin adet Mobil 1 McLaren tişörtü hediye ediyor. Formula pistlerinin en hızlı ve ünlü takımı McLaren Mercedes’in tişörtleri, kampanya süresince 4 litrelik Mobil 1 0W-40 ürünü alan herkese hediye ediliyor. Formula 1’de Mobil 1 ile fırtına gibi esen McLaren Takımı’nın özel tişörtlerine sahip olmak için stoklarla sınırlı olan kampanyanın amblemini taşıyan Mobil 1 0W-40 almanız yeterli.


Mobil 1 0W-40: ‘En iyi’lerin tercihi
Mobil 1 motor yağları ürün ailesinin en değerli ürünlerinden olan Mobil 1 0W-40, Mobil’in üçlü sentetik ve modern katık teknolojisiyle geliştirilmiş, yarışlarda kendini kanıtlamış binek otomobil ve hafif ticari araçlarda kullanılan tam sentetik motor yağıdır. Mobil 1 0W-40 bu özellikleri ile motorlara üstün koruma sağlarken, otomobil kullanıcılarına bütünüyle yumuşak bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Motoru, kutup soğukları seviyesinden itibaren korumaya başlayıp; çamur ve tortuları temizliyor. Mercedes-Benz AMG, Porsche ve Aston Martin gibi dünyanın en iyi performans sunan araç üreticilerinin bir numaralı tercihi olarak dikkat çekiyor.