BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Siyasetin konuşulduğu düğün

Bakan Güler, Ağrı'da katıldığı toplu sünnet şöleninde AK Partinin icraatlarını anlattı.

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu tarafından düzenlenen sünnet şölenine katıldı.

Milletvekili Halil Özyolcu tarafından Patnos ilçesindeki Endüstri Meslek Lisesinde düzenlenen ve 500 çocuğun sünnet edileceği şölene katılan Bakan Güler yaptığı konuşmada, hükümet olarak çok konuşan bir hükümet olmadıklarını, çok iş yapan bir hükümet olduklarını söyledi.

BİR YERİNE 3 İŞ YAPIYORUZ

Güler, ''Bizler bir yerine üç iş yapıyoruz. Yoksulluğun ve yolsuzluğun önüne geçmeye çalışıyoruz. Bu nedenle bir yerine 3 iş yapıyoruz'' dedi. Hükümet olarak elektrik konusunda 30-40 yıldır yapılamayan işleri yaptıklarını dile getiren Güler, hükümetin son olarak elektrik harcamaları için 400 milyon YTL ayırdığını, bu para da Ağrı'nın payının da bulunduğunu ifade etti.

TEDAŞ DUYARLI OLMALI!

Ağrı TEDAŞ yetkililerini duyarlı olmaya çağıran Güler, gönderilen ödeneklerin yerinde ve zamanında kullanılması gerektiğini söyledi.

YERİNDE TAKİP EDİYORUZ

1,5 ay içinde Ağrı'ya bir Başbakan ve 2 bakan geldiğini, bunun işleri yerinde takip ettikleri anlamına geldiğini vurgulayan Güler, ''Hedefimiz ekonomide dünyanın ilk 10 devleti arasına girmektir. Bunu istemeyenler var'' diye
konuştu.

Bakan Güler, konuşma sonrasında sünnet olan çocuklara altın hediye etti.