BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.279,44
HABER /  SPOR

Mina için Fenerbahçe'ye tarih verdiler

Katalan basını, Yerry Mina'nın Copa America sonrası transfer için son kararını vereceği ve şu an en iyi seçeneğin Fenerbahçe olduğunu yazdı.

Abone ol

Barcelona'nın kadrosunda düşünmediği Yerry Mina için İspanya ve Kolombiya basınında 'Fenerbahçe' haberleri çıkmaya devam ediyor.

Geçen sezon Everton'da istediği kadar forma şansı bulamayan Yerry Mina'nın kendisine yeni bir kulüp aradığı ve Everton'ın da satın alma opsiyonu kullanmayacağını Barça'ya ilettiği belirtildi. Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Kolombiyalı stoper için şu ana kadar en iyi teklifin Fenerbahçe'den geldiği ve Yerry Mina'nın da sarı lacivertli takımı en iyi seçenek olarak gördüğü ifade edildi.

Copa Amerıca'dan sonra karar verecek

Yerry Mina'nın 14 Haziran'da başlayacak ve 7 Temmuz'da finali oynanacak olan Copa America'dan sonra son kararını vereceğinin altı çizildi. Zira, Yerry Mina'nın Kolombiya formasıyla göstereceği performans sonrası taliplerinin artacağına dair bir umudu olduğu bilgisi verildi.

Geçen sezon 10'u ilk 11 olmak üzere toplam 13 Premier Lig maçında forma giyen Yery Mina, 1 gol attı ve 1 sarı kart gördü.

KAYNAK: SPORX