BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Mesut Özil, aile isteğiyle Fenerbahçe'ye geliyor

Arsenal'den ayrılmayı kafasına koyan Mesut Özil'in annesinin Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinirken, eşi Amine Gülşe'nin de Türkiye'de yaşamak istediği kaydedildi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için peşinde olduğu Mesut Özil, Arsenal'in Premier Lig yönetimine gönderdiği 25 kişilik kadrosunda yer almamıştı. Bunun ardından Mesut'un izleyeceği yol haritası için 4 seçenek olduğu belirtildi. İşte o seçenekler...

Inter peşinde
A Spor'un Alman basınından aktardığına göre, Mesut'un peşine kısa süre önce Inter düştü. İtalyan kulübünün yetkilileri şu anda oyuncunun kulübünden ayrılıp ayrılmayacağına dair ihtimalleri göz önünde bulunduruyor ve doğru zamanda transfer için düğmeye basacak. Öte yandan teknik direktör Antonio Conte'nin henüz Mesut'u kadrosuna görmek isteyip istemediği bilinmiyor.

ABD yolu açık
Mesut'un gelecek senaryolarından biri de Amerika'ya gitmek olduğu ifade ediliyor. Daha önce Wayne Rooney, Henry, Ibrahimovic, Lampard, Kaka, David Villa ve Andrea Pirlo'nun da formasını giydiği United, Mesut için yeni bir pencere olabilir.

Yarısını Arsenal ödeyebilir
Arsenal'in, Mesut'un yıllık yaklaşık 20 milyon euro kazanmasından dolayı oyuncusunu elinden çıkartmak istediği biliniyor. Mevcut futbol sektöründe Mesut'a bu ücreti verecek başka bir kulüp yok. Bu sebeple daha önce Manchester United'ın yıllık ücretinin yarısını ödemek kaydıyla Inter'e kiralaması gibi Mesut'u da Arsenal, başka bir kulübe oyuncusunu kiralayabilir.

Aile Fenerbahçe diyor
Bununla beraber Mesut Özil için en büyük pay Fenerbahçe'nin gibi gözüküyor. Yıldız ismin annesinin Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinirken, eşi Amine Gülşe'nin de Türkiye'de yaşamak istediği kaydedildi. Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Elneny de, eski takım arkadaşının koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu verdiği röportajda itiraf etmişti.

Fenerbahçe parayı ödeyebilir
Geçmişte Premier Lig'in unutulmaz golcüleri arasında bulunan Robin Van Persie'yi de transfer eden Fenerbahçe'nin, Hollandalı stara yaklaşık 5 milyon euro verdiği biliniyor. Bu sebeple oyuncu için en ideal yolculuk Fenerbahçe gibi gözüküyor.