BIST 10.274
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,36
HABER /  MAGAZİN

Memleket meselesi oldu

Tamer Karadağlı’nın bir TV kanalında yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı.

Abone ol

Karadağlı’nın eski eşini göklere çıkarması, Arzu Balkan’dan sürekli “eşim” diye bahsetmesi, Balkan’ın da yeniden birleşme konusunda açık kapı bırakması magazin dünyasında yankı buldu. İki kadın arasında kalmış bir erkek görüntüsü veren Karadağlı, kimi seçecekti? Ünlülere sordum. İşte o anket:

Arzu Balkan % 58 Deniz Uğur% 28 Kararsız% 14

Emel Müftüoğlu: Tamer her iki kadını da kırmamak için çabalıyor. Ama şöyle bir gerçek var Tamer ile Arzu’nun heyecanları bitmeseydi evlilikleri devam ederdi. Tamer’in şu anda Deniz’e karşı heyecanının bittiğini sanmıyorum.

Seray Sever: Tamer ve Arzu’nun televizyondaki konuşmalarından anlıyorum ki Deniz Uğur meselesi kapandı galiba. Arzu ve Tamer her şeye rağmen yeniden bir araya gelir mi bunu ise bilemiyorum.

Şenay Akay: Arzu, Tamer’in iyi günde kötü günde yıllarca yanında oldu. Onların konuşmalarından birbirlerini özlediklerini hissediyorum. Tamer’in gönlünün hala karısında olduğunu düşünüyorum.

Pınar Aylin: Tamer’in, Deniz’in adını ağzına almaması o kadın için çok kötü bir şey. Yaşadıklarından dolayı çok yıpranmadılarsa Tamer ve Arzu çocukları için bir araya gelip yeniden deneyebilirler.

Tuğba Özay: Tamer ne yardan ne serden vazgeçiyor... Karısını da kaybetmemek için çabalarken sevgilisini de görmezlikten gelmesi çok yanlış. Zaten bu ilişki sonunda da olan Deniz’e olacak. Çünkü Tamer ile Arzu yeniden bir araya gelecek.

Ebru Şallı: Karadağlı sevgilisinden çok eski eşinin adını ağzından düşürmüyor. Deniz Uğur “hayalet sevgili” gibi. Tamer, eski eşine dönerse hiç şaşırmam.

Tuğba Ekinci: Bir taşla iki kuş vurmak deyimi Karadağlı için söylenmiş olsa gerek. Hem eski eşine dönecek gibi yaparak medyatikliğini koruyor hem de sevgilisiyle aşkını yaşıyor. Eski eşine döneceğini sanmıyorum.

Gülşen Yüksel-Vatan