BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.411,45
HABER /  SPOR

Fenerde yumruklar konuştu

Soyunma odası fena karıştı. Kramponlar havada uçuştu, yumruklar konuştu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Sparta Prag ile oynadığı karşılaşma sonrasında sarı-lacivertli ekibin soyunma odasında büyük olaylar yaşandı.

Karşılaşma içinde Uğur Boral ile sürekli tartışan Kezman, bu oyuncunun kendisine küfür ettiğini ileri sürerek ortalığı birbirine kattı. İki futbolcunun birbirlerine krampon fırlatmasıyla alevlenen ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Kezman kavgada yalnız kaldı

Başta Deivid olmak üzere takımdaki Brezilyalı oyuncular Uğur Boral'dan yana tavır takınınca soyunma odasında yumruklar havada uçuştu. Birçok oyuncu birbirine girerken, Tümer, Kemal, Aurelio ve Önder takım arkadaşlarını güçlükle ayırabildi.

Soyunma odası perdesizdi

Yaklaşık 15 dakika süren kavga sırasında soyunma odasının perdesiz olan camlarını Önder ile Aurelio havlularla kapatmak için büyük uğraş verdiler. İçerideki manzaranın dışarıya sızmaması için yoğun çaba harcayan iki futbolcu yaşanan olayların görülmesine engel olamadılar.

Kezman soyunma odasından çıkmadı

Kavgada yalnız kalan Kezman daha sonra takım otobüsüne binmek istemedi ve uzun süre soyunma odasından ayrılmadı. Tümer ile idari menajer Volkan Ballı, Sırp oyuncuyu güçlükle ikna edebildiler.
Bu arada Uğur Boral'ın soyunma odasından çıkarken yüksek sesle küfürler yağdırması dikkat çekti.

Taraftarla Tümer kapıştı

Fenerbahçe'deki sıcak saatler kamp yapılan otelin önünde de devam etti. Bu kez Tümer, kendisinden imza ve forma isteyen taraftarlarla tartıştı. Öfkesine yenik düşen üç kişi, tecrübeli oyuncunun üzerine yürümeye kalktı. Bu olaydan sonra yaklaşık 30 kişilik bir grup uzun süre otelin önünde bekleyerek, "Tümer burası İnönü değil, gelip bizden özür dileyeceksin" diye bağırdı.

Yusuf Kobal-Milliyet