BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.457,87
HABER /  SPOR

Mehmet Topuz için çılgın teklif

Fenerbahçe almaya kesin kararlı. Yönetiminin, Mehmet Topuz için Kayserispor'a baş döndürücü bir teklif sunduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe yönetiminin, Mehmet Topuz için Kayserispor'a baş döndürücü bir teklif sunduğu ortaya çıktı: Josico + 6 milyon euro.

Fenerbahçe'nin bu süper teklifine "Hayır" diyemeyen Kayserispor cephesinin ise "Bizim Josico'ya ihtiyacımız yok. Mehmet Topuz için 7.5 milyon euro isteriz" dediği öğrenildi.

RÜYA GİBİ BİR TEKLİF

Kayserisporlu Mehmet Topuz adım adım Fenerbahçe'ye yaklaşıyor. Sezon sonunu beklemeden ara transferde Topuz'u renklerine katmayı planlayan sarı-lacivertliler, Kayserispor'a bu kez adeta rüya gibi bir teklifle gittiler. Aragones'in çok yakından takip ettiği Mehmet Topuz için Kayserispor cephesine sunulan teklif: JOSİCO ile birlikte tam 6 milyon euro.

KAYSERİ 7.5 MİLYON İSTİYOR

F.Bahçe'den gelen bu baş döndürücü teklifi geri çeviremeyen Kayserispor yönetimi ise "Biz Mehmet Topuz için 7.5 milyon euro istiyoruz. Josico'ya ihtiyacımız yok" diyerek asrın pazarlığına başka bir boyut getirdiler. Bu gelişme üzerine F.Bahçe'nin Mehmet Topuz için 6.5 milyon euro'ya çıkarak bu transferi mutlu sonla noktalamayı hedeflediği kaydedildi.