BIST 10.236
DOLAR 32,21
EURO 34,71
ALTIN 2.443,62
HABER /  SPOR

Denizliye Sağlam numarası!

Ertuğrul Sağlam arkasından iş çevrilmesine kızmış, gitmişti. Beşiktaş'da yine aynı şeyler mi yaşanıyor. Denizli'nin altı mı oyuluyor?

Abone ol

Başkan Yıldırım Demirören’in yabancı antrenör arayışı içerisinde olduğu iddiaları Teknik Direktör Mustafa Denizli’de şok etkisi yarattı.

Türkiye Gazetesi'nden Bilgehan Can'ın haberine göre, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in önümüzdeki sezon için yeni teknik direktör arayışına girdiği iddiaları camiayı karıştırdı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, konuyla ilgili olarak Yıldırım Demirören’den acil randevu isterken muhalefetin de duruma tepki gösterdiği öğrenildi.

MOTİVASYONUMUZ BOZULUR

Denizli, bazı yöneticilerle bir araya gelerek “Ben zaten sözleşmemin 1 yıllık olmasını istemiştim. Hedefimiz Beşiktaş’a özlediği şampiyonluğu kazandırmak. Desteğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde, başka teknik direktörlerle görüşüldüğü iddiaları benim de oyuncularımın da motivasyonunu bozar. Başkanın böyle bir talebi olmasını normal karşılasam da zamanlama çok yanlış” dediği öğrenildi.

BİR TÜRLÜ İKNA EDİLEMEDİ

Beşiktaşlı yöneticiler iddiaların asılsız olduğunu söylese de Denizli’yi ikna etmek için yeterli olmadı. Tecrübeli çalıştırıcının, “Bana devre arası transferleri için tam yetki verildi. Bir yandan takımın kimyasına en uygun isimleri bulmaya çalışıyorum, diğer taraftan problemli olan bazı futbolcuları kazanmaya çalışıyorum. Peki beni kim kazanacak? Geldiğim günden beri bütün mesaimi Beşiktaş için harcıyorum. Herkesten çok benim morale ihtiyacım var. Başkanla görüşme talep ettim. Bu söylentiler doğruysa benden nasıl başarılı bekleyeceksiniz” siteminde bulunduğu da bildirildi.

SAĞLAM’A DA AYNISI YAPILMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 4-1 kaybedilen Metalist maçı sonrasında Lucescu ile özel bir görüşme yapmış ve Rumen çalıştırıcıya resmi teklifte bulunmuştu. Medyaya yansıyan bu haber üzerine Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Yıldırım Demirören’e iddiaların gerçek olup olmadığı sormuş ve “Böyle bir görüşme olmadı” cevabını almıştı. Ancak hem Demirören’in hem de siyah-beyazlı yöneticilerin verdiği cevabı yeterli bulmayan Ertuğrul Sağlam, düzenlediği bir basın toplantısının ardından yaşanan gelişmeleri etik bulmadığını belirterek görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Benzer bir durum karşısında Mustafa Denizli’nin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu.