BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Erbakandan Filistin yemini!

Erbakan boynuna Filistin askısını astı ve Çağlayan'daki mitinge bağlantı. Sert sözler söyledi ve halkı yemin ettirdi.

Abone ol

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar, yurt genelinde çeşitli sivil toplum örgütlerinin düzenlediği gösterilerde protesto edildi. Bu mitinglerden biri de Saadet Partisi tarafından Çağlayan'da düzenlenmişti. 

 YEMİN ETTİRDİ
Erbakan konuşmasının sonunda, mitinge katılanlara "Mukaddes şehrimiz Kudüs'ü, mukaddes mabedimiz Mescid-i Aksa'yı, İslam diyarı Gazze'yi, her türlü işgal ve tecavüzden kurtarmak için, bütün İslam ve insanlık adına, bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz" diye yemin ettirdi.
Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan mitinge gelemedi ama Ankara'daki evinden canlı olarak kendisine bağlantı yapıldı.

Erbakan'ın boynundaki Filistin atkısı da gözlerden kaçmadı.

Erbakan kısaca şunları söşledi:

20. HAÇLI SEFERİ YAPIYOR

"Tarih boyunca Müslümanlar Kudüs'e her zaman barış getirmişlerdir. Irkçı emperyalizm ise her zaman ifsad çıkarmıştır. Irkçı emperyalizm, Ortadoğu'da 70 yıldan terör yapıyor. Sovyetler dağılıp Komünizm iflas edince hedef İslam olmuştur. Irkçı emperyalizm, bir yandan Büyük İsrail'i kurmak, bir yandan İslam ülkelerini kontrolü altına almak için 20. Haçlı Seferi'ni yapmaktadır.

HEDEF İSLAM ALEMİ

Sevr Anlaşması Osmanlı'nın önüne Büyük İsrail'i kurmak için konulmuştur. Ama Anadolu insanı buna izin vermemiştir. Fakat şimdi ırkçı emperyalizm Büyük Ortadoğu Projesi ile Türkiye'nin olmaması hedefi güdüyor ve bu yüzden Afganistan ve Irak olayları yaşandı. Hedef İslam alemi ve Türkiye'dir.
D-8'LER HAREKETE GEÇMELİ

İnsanlığın tamamını, Filistin'deki katliamın durdurulması için ilk önce D-8, D-60'ların harekete geçirilmesi gerekir.

AMERİKA İSRAİL'İ ÇOK SEVİYORSA, BİR EYALET VERSİN

Amerika, İsrail'i çok seviyorsa, İsrail'e Amerika'da bir eyalet versin. Biz kimseye düşman değiliz. Beni İsrail olsa da biz insanlığa düşman değiliz."