BIST 10.739
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.506,97
HABER /  SPOR

Galatasaray özür diledi.

Galatasaray Basketbol Kulubü önce taraftarına teşekkür etti, ardından da özür diledi.

Abone ol Galatasaray Kulübü, Beko Basketbol Ligi'nde dün oynanan Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında salonu dolduran sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür etti. Salona girilirken yaşanan sorunlardan dolayı da özür diledi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan teşekkür mesajında, “Dün akşam oynanan Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında, salonu tıklım tıklım doldurarak verdikleri müthiş destekle galibiyette büyük pay sahibi olan büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ediyoruz” denildi.

“GALATASARAY TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLERİZ”

Sarı-kırmızılı kulüp, yeni yılın ilk derbi karşılaşmasında salona girilirken yaşanan sorunlar nedeniyle de taraftarlarından özür diledi.

Derbi maçta taraftarların salona girişinde problemler yaşandığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bu nedenle birçok Galatasaraylı maç başladıktan sonra dışarda kalmış ve bu durum tepkilere neden olmuştur. Salon kapılarının geç açılması, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda derbi karşılaşmasından hemen önce Efes Pilsen-Kepez Belediyesi maçının oynanmasından kaynaklanmaktadır. Yaşanan bu durum nedeniyle büyük Galatasaray taraftarından özür dileriz.”