BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Mehmet Metiner'den AK Parti için bir eleştiri yazısı daha: Kimlere kaldık ya Rabbi! Liderimize uluorta saydıran biri...

Mehmet Metiner'den AK Parti ile ilgili çarpıcı bir eleştiri yazısı daha geldi. "Ne günlere kaldık yâ Rabbi! Kimlere kaldık yâ Rabbi" sözleriyle isyan eden Metiner "AK Partimize ve liderimize uluorta saydıran birileri devran döndüğünde çark edip baş tacı edilebiliyorsa elbette üzülürüm" dedi.

Abone ol

Eski AK Parti milletvekili, Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'de bulunmuş tüm isimlerin davet edildiği yemek sonrası eleştirilerinden sonra bir eleştiri yazısı daha geldi. Metiner yazısında "AK Partimize ve liderimize uluorta saydıran birileri devran döndüğünde çark edip baş tacı edilebiliyorsa elbette üzülürüm" dedi.

Kardeşlik hukuku konusunda konuya giriş yapan Metiner yazısında şunları söyledi: "Yakın zamanlara kadar AK Partimize ve liderimize uluorta saydıran birileri devran döndüğünde çark edip baş tacı edilebiliyorsa elbette üzülürüm. Ama beni asıl üzen, o birilerinin bir de içimizden kimlerin hangi sözleriyle AK Partimize zarar verip vermediğini tespit konumuna kendilerini oturtup Reis adına racon kesmeye kalkışmalarıdır. Ne günlere kaldık yâ Rabbi! Hangimizin AK Parti’mize/Reis’imize zarar verip vermediğini tespit edenlere bakınız. Bir de onları buna rağmen baş tacı edenlere… Kimlere kaldık yâ Rabbi!" ifadesini kullandı. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
23 ilde alarm verildi! Meteoroloji ve uzman isim uyardı sonrası yaz sıcaklık bir anda kavuracak
Foto Galeri 23 ilde alarm verildi! Meteoroloji ve uzman isim uyardı sonrası yaz sıcaklık bir anda kavuracak Galeriye Gözat