BIST 9.812
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.433,35
HABER /  POLİTİKA

Meclis TV Erdoğan'ın konuşmasını kesip HDP'nin grup toplantısını yayınladı

TBMM televizyonu, AK Parti grup toplantısı devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını kesip, HDP grup toplantısını canlı olarak yayınlamaya başladı. Sosyal medya bu olayı konuşurken, nedenin Erdoğan'ın konuşmasına geç başlamasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında partililerine seslendi. Meclis gündeminde saat 11.30 görünen toplantı saat 12.05 civarında başladı.

AK Parti grubu 11.45'te bitmesi gerekiyordu

Erdoğan'ın 35 dakika sonra başlayan konuşması, ister istemez HDP'nin yayın saatiyle çakıştı. Kürsüden partililere seslenen Erdoğan'ın konuşmasının son bölümleri saat 12.45'te başlayan HDP grup toplantısının başlangıcına denk geldi.

HDP'nin yayına geçtiler

Grup toplantılarını canlı olarak yayınlayan TBMM televizyonu ise bu sırada Erdoğan'ın konuşmasını kesip, HDP grubu adına konuşma yapan HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın konuşmasını yayınlamaya başladı.

Partilere tanınan konuşma süresi

Parti gruplarında her partiye belirli süreler veriliyor. AK Parti'nin 1 saat 15 dakika HDP'nin ise 45 dakika süresi bulunuyor. Meclis TV de parti liderlerinin konuşmalarını canlı yayınlayarak kamuoyuna aktarıyor. 

TBMM'deki program

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Hadise'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler! Bir iyiliği de yeni ortaya çıktı
Foto Galeri Hadise'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler! Bir iyiliği de yeni ortaya çıktı Galeriye Gözat