BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Marcelo Saracchi Galatasaray'da 3 isim daha yolda

Galatasaray, Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig formasını giyen Marcelo Saracchi'yi renklerine bağladı.

Abone ol

Yuto Nagatomo, Emre Taşdemir ve savunmanın solunda oynadığında Ömer Bayram'ın performansından memnun olmayan Fatih Terim'in isteği doğrultusunda yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

Transferde gözünü ocak ayına çeviren ve büyük bir hareketlilik beklenen Galatasaray ilk hamlesini gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, RB Leipzig formasını terleten 21 yaşındaki Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi'yi renklerine bağladı.



Kiralama konusunda el sıkışıldı

Temmuz 2018'de 12 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle River Plate'ten Almanya'ya transfer olan ancak bu sezon çok forma şansı bulamayan Marcelo Saracchi için RB Leipzig'le görüşen sarı-kırmızılılar, Alman ekibiyle Uruguaylı sol bekin kiralanması konusunda 1,5 yıllığına el sıkıştı. Transferin, devre arası transfer döneminin resmen açılmasının ardından resmileşeceği belirtildi.

7 maçta 1 gol attı
Uruguay Milli Takımı'nda oynamak isteyen ve bu nedenle forma şansı bulabileceği bir takımda oynamak isteyen Saracchi, Milli Takım formasını 4 kez giydi. 1.72 boyundaki Saracchi, Leipzig ile de bu sezon 7 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti.



3 isim daha geri dönüyor

Öte yandan Galatasaray'da Martin Linnes'in askıya alınan lisansı yeniden devreye girecek ve kadroya katılacak. Monaco'da kiralık oynayan Onyekuru da kiralık olarak kadroya dahil edilecek. Kiralık gitttiği Brugge’de kadro dışı kalan Diagne’nin geri dönüş isteği, oyuncunun piyasa değerinin düşmemesi için sarı kırmızılı yönetim tarafından kabul edildi. Mbaye Diagne, ikinci yarından itibaren Galatasaray forması giyecek.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Brezilyalı futbolcu Hulk boşandığı karısının yeğeniyle ilişkisini itiraf etti
Foto Galeri Brezilyalı futbolcu Hulk boşandığı karısının yeğeniyle ilişkisini itiraf etti Galeriye Gözat