BIST 9.643
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.496,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisaspor 3 puanı kaptı!

Süper Lig'in 6. haftasında Manisaspor sahasında konuk ettiği Sivasspor'dan 3 puanı 3 golle aldı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında, Manisaspor sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "İyi bir maç oynadığımıza inanıyorum. Golü erken bulduk. İkinci yarı Mesut hoca iyi hamleler yaptı. Oyunu riske etti. Böyle durumlarda ne yapacağınız çok önemli. Böyle durumlarda panik yapıp oyuncu değiştirebilirsiniz. Veya rakibin direncine sizde karşılık verip gol de bulabilirsiniz. Bizde dirence karşılık verdik. Oyunun ilerleyen bölümlerinde hak ettiğiniz bir galibiyet aldık" dedi.

Manisaspor'u insana benzeten Karaman, "Çocuk Trabzon maçında doğdu, bugünkü maçta bir şeyler içmeye başladı. Ama daha ayakta durmamız gerekiyor, yürümemiz gerekiyor. Bunu yapabilmek için çok çalışacağız. Eksiklerimizi görüp yolumuza devam etmeliyiz. İki hafta önce ligin sonuncusuyduk, şuanda sıralamalar değişti. Kendimizi havalara sokacak olursak bir anda dibe gidebiliriz. Alınan galibiyetler bizi şımartmıyor. Ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Manisaspor taraftarını her maç, son yarim saatlik bölümde olduğu gibi desteklemesini bekliyoruz. Bu maç bizim için geride kaldı" dedi.

Manisaspor'da bir dönem teknik direktörlük yapmış olan ve daha sonra Sivasspor takımının başına geçen Mesut Bakkal da, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Manisaspor'u tebrik ediyorum. Oyunun ilk 30 dakikasında etkiliyi bir oyun sergiledik. Çift forvete dönüp etkili ve baskılı oynadık, pozisyonda bulduk. Bulduğumuz pozisyonlar gol olsaydı maç böyle bitmeyebilirdi. Bu bir süreç. Hatalarımızı görüp bunun üzerinde çalışacağız. Bir galibiyet bizi rahatlatacaktır" şeklinde konuştu.