BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.433,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor, Rangers'a bileniyor

Bursaspor, Çarşamba günü ŞampiyonLar Ligi'nde karşılaşacağı Glasgow Rangers'a sürpriz yapmaya hazırlanıyor

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bucaspor ile oynadığı karşılaşmadan da 1-0'lık skorla ayrılan ve 6'da 6 yapan Yeşil-beyazlılar, ara vermeden başladığı Glasgow Rangers maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında çarşamba günü İskoç ekibi Glasgow Rangers ile karşılaşacak olan Bursaspor'da tek hedef galibiyet. Gruptaki ilk maçta Valencia karşısında kendi sahasında aldığı 4-0'lık yenilgiyi tecrübesizliğe bağlayan yeşil beyazlılar, bu maçtan galip ayrılarak gerçek kimliğini göstermek istiyor. Özlüce tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından taktik antrenmanı yaptı. Zorlu şampiyonlar maçı ligi maçı öncesinde futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Futbolcular daha sonra çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdürdü.

Diğer taraftan Yeşil-Beyazlı takımın eski oyuncuları Mustafa Gönden ile futbol okulunun öğrencileri futbolcuları ziyaret ederek onlara moral verdi. Glasgow Rangers maçında Bursaspor'a başarılar dileyen minik timsahlar, Ertuğrul Sağlam ve futbolculara çiçek verdi.