BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.509,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mahalle muhtarları sorunları tartıştı

Sultangazi’nin mahalle muhtarları, Sultangazi Belediyesi’nde düzenlenen istişare toplantısında mahallelerinin sorunlarını ve yapılan hizmetleri ele aldılar.

Abone ol

Belediyedeki kahvaltılı toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger, Mustafa Birinci, Av. Hacı Orhan ve Hakan Ceylan ile bazı birim müdürleri ve 15 mahallenin muhtarı katıldı.

Belediyenin hizmetleri hakkında mahalle muhtarlarına açıklama yapan Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, yaşanan aksaklıkların el ele verilerek çözüme kavuşturulacağını söyledi. Mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyen başkan yardımcıları, bu tür toplantıların daha sık yapılmasının önemine işaret ettiler.

Özellikle yaz etkinliklerinin bütün mahallelere yayıldığını ifade eden Başkan Yardımcısı Dülger, bu konuda da muhtarlıkların katkılarının önemli olduğunu vurguladı.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Belediye hizmetlerinden halkın memnun olduğunu ifade eden muhtarlar da bu tür toplantıların iletişim açısından önemli olduğunu söylediler. İstişare toplantılarının birçok sorunun ortak şekilde ifade edildiği ve çözüm üretildiği ortamlar sağladığını belirten muhtarlar, sorunlarının çözümünde her zaman yanlarında olan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve ekibine teşekkür ettiler.