BIST 9.998
DOLAR 32,39
EURO 34,92
ALTIN 2.397,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bahçelievler'de sünnet şöleni

Bahçelievler Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni, Bahçelievler Milli Egemenlik Parkı’nda gerçekleşti.

Abone ol

Belediye’nin bu yıl 7. sini gerçekleştirdiği Geleneksel Sünnet Şöleni’nde ünlü sanatçılar Atilla Taş ve Gamze Özçelik konser verdi.

Sünnet kıyafetleri Belediye tarafından ücretsiz karşılanan 700 çocuk, sosyal güvence kapsamında hastanelerde gerçekleşecek sünnet operasyonları öncesinde aileleriyle birlikte geldikleri Milli Egemenlik Parkı konser alanında eğlenirken, sanatçıların söylediği şarkılara da eşlik ederek erkekliğe ilk adımı atacakları günler öncesinde gönüllerince eğlendi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt’un da hazır bulunduğu Sünnet Şöleni’nde çocuklarla yakından ilgilenen Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, konser alanını dolduran vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada "Geleneksel Sünnet Şölenimizin bu yıl 7. kez düzenledik. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımıza hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Sünnet çağındaki 700 çocuğun tüm sünnet kıyafetlerinin dağıtımını yapan Bahçelievler Belediyesi ailesi sosyal güvence kapsamında olmayan yaklaşık 460 çocuğun özel hastanelerde gerçekleşecek sünnetlerini de ücretsiz karşılayacak.