BIST 10.400
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.409,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sultangazililer başkana mesajla ulaşacak

Sultangazililer, Belediye Başkanı Cahit Altunay’a ulaşma konusunda yeni bir imkana daha kavuştu.

Abone ol

Vatandaşlar, Başkan Altunay’a iletmek istedikleri istek, dilek veya şikayetlerini, artık bir cep telefonu mesajıyla da ulaştırabilecekler.

Kapısını vatandaşlara her zaman açık tutan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, bu konuda teknolojik imkanları da halkın hizmetine sundu. Böylece, gerek makamında; gerekse okul ziyaretleri, mahalle ziyaretleri ve halk günleri ile birlikte sosyal programlarda sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altunay’a ulaşmak artık daha kolay hale geldi.

Başkan Altunay’a mesaj göndermek isteyen vatandaşlar; Sultangazi yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra mesajını yazacak ve 3172’ye gönderecek. Vatandaşın görüş ve önerileri anında Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay tarafından görülecek.

BÜTÜN OPERATÖRLERDEN ULAŞILABİLİYOR

Tüm cep operatörleri abonelerinin bu hizmetten faydalanabileceği belirtilerek, “Vatandaşların artık öneri, istek ve dileklerini bu şekilde de Belediye Başkanı Cahit Altunay’a iletebileceği, böylece 500 bin nüfuslu ilçede daha geniş bir iletişim ağı kurulabileceği” kaydedildi.