BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.432,66
HABER /  SPOR

Macaristan çekinmiyor

Macaristan'nın hocası Varhidi Türkiye'den çekinmediklerini söyledi

Abone ol

Macaristan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Peter Varhidi, Türkiye ile yarın yapacakları karşılaşmada, kendileri için iyi futbol oynamanın önemli olduğunu söyledi.

Varhidi, BJK İnönü Stadı'ndaki antrenmanın ardından medya mensuplarına yaptığı açıklamada, yarın çok zor bir maç olacağını belirterek, ''Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çok genç bir takımız. Bizim için önemli olan iyi oynamak. İyi oyunla, iyi sonuç alırsak seviniriz'' dedi.

Varhidi, ne istediklerini bilerek oynamayı sevdiğini vurgulayarak, ''Sürprizleri sevmiyorum. Bizim için Avrupa Şampiyonası finalleri şansı artık kalmadı. Avrupa Şampiyonası'na katılmak için değil, öz güvenimizi kazanmak için oynayacağız. Türkiye'nin, Malta'da puan kaybetmesi bizim için fark etmez. Orada kazansalardı, yarın ki maça kendilerine güvenerek çıkacaklardı. Yarın ki maç Türkiye'nin son şansı. Hırslı oynayacaklardır'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, Türkiye'nin uzun bir aradan sonra seyircisi önünde maç oynayacağını hatırlatması üzerine Varhidi, ''Çok enteresan bir durum. Milli takımdan önce çalıştırdığım takımda, cezamız nedeniyle yarım sezon deplasmanda oynamıştık. O nedenle Türkiye'nin neler çektiğini biliyorum'' dedi.