BIST 10.267
DOLAR 32,25
EURO 34,76
ALTIN 2.414,02
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan kaplıcaya gitti

Başbakan Erdoğan, tatilini geçirmek üzere Denizli Sarayköy Umut Termal Otel'e gitti

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Eylül Cumartesi gününe kadar devam edecek olan tatilini geçirmek üzere, Denizli Sarayköy ilçesindeki Umut Termal Otel'e gittiği bildirildi.

Cihan muhabirinin edindiği bilgilere göre, Başbakan Erdoğan'ın, bugün, eşiyle birlikte Denizli Çardak Havaalanı'na indiği ve burada bekleyen gazetecilerin de haberi olmadan, Valilik tarafından tahsis edilen bir araca binerek, ikamet edeceği 80 km mesafedeki Sarayköy ilçesindeki Umut Termal Otel'e gittiği bildirildi.

Bu arada, Başbakan'ın kalacağı yerden 2 km mesafeye kadar olan yolda geniş güvenlik tedbirleri alındı. Başbakan'ın Sarayköy ilçesinden Umut Termal Otel'e gideceği stabilize yol Denizli Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri tarafından sulandı.

Gazeteciler, güvenlik tedbirleri alınan yere alınmazken, sadece çevre köylere gidecek araçların geçişine izin verildi. Bu esnada, bir köylü, yolun bu şekilde kesilmesine tepki gösterdi.

Daha sonra, gelişmeleri takip eden muhabirler, Başbakan'ın koruma arabalarının, güvenlik kordonuna alınan yola giriş yaptıklarını ve yaklaşık 5 dakika sonra da konvoy şeklinde geçen araçların Umut Termal Otel'e istikametine doğru gittiklerini gördüklerini ifade ettiler.

Öte yandan, medya mensupları, otele yakın bölgede, güvenliğe alınan alanın dışında, havanın kararmasına rağmen beklemeye devam ediyorlar.