BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.411,79
HABER /  SPOR

Milli takım bir fire daha verdi

A Milli Futbol Takımı, Macaristan maçı öncesi bir fire daha verdi.

Abone ol

(A) Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile yarın yapacağı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı öncesi, sakatlığı nedeniyle Deniz Barış aday kadrodan çıkartıldı.

Milli takım doktoru Cengiz Dinç, bu akşam BJK İnönü Stadı'ndaki antrenman sırasında yaptığı açıklamada, Deniz'in kampa katıldığından beri kasık bölgesinde ağrıları bulunduğunu belirterek, ''Bugün yapılan kontrollerde, ağrılarının artması nedeniyle Deniz, Macaristan maçında riske edilmemek için kadrodan çıkarıldı'' dedi.

Doktor Dinç, bu akşamki antrenmana katılmayan Hakan Şükür'ün sakatlığı bulunduğunu ifade ederek, ''Dünkü antrenmanda Hakan'ın sol arka adalesinde gerilme vardı. Tedavisi sürüyor. Yarın yapılacak son kontrollerden sonra Hakan'ın oynayıp oynayamayacağına karar vereceğiz'' diye konuştu.

Hamit Altıntop'un bugün antrenmana çıktığını belirten Dinç, durumunun iyi olduğunu ve çalışma sonrası Hamit'le ilgili kararın verileceğini bildirdi. Bu arada, (A) Milli Takım'da, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan oyuncuların sayısı 5'e yükseldi.

Milli takımda daha önce, aday kadroya çağrılan futbolculardan Gökhan Zan, Volkan Demirel, Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu kadro dışına alınmıştı. Daha sonra ise Serkan Kırıntılı ve Emre Aşık kadroya dahil edilmişti.