BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Tanjeviç günah çıkarttı

A Milli Takımı'nın antrenörü Tanjeviç, "Sorumluluk bana ait" dedi.

Abone ol

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda İtalya'ya yenilerek çeyrek finale yükselme şansını kaybeden (A) Milli Takımı'nın antrenörü Bogdan Tanjeviç, "Sorumluluk bana ait, omuzlarımda" dedi.

Türk Milli Takımı'nın şampiyonadaki performansıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tanjeviç, "Sorumluluk bana ait, omuzlarımda. Bu oyunun başlıca kuralı. Federasyonun bana sunduğu şartlar çok iyi, oyuncular maksimum şekilde çalıştılar buna şüphe yok ve davranışları çok iyiydi. Milli formayı seven halkın desteği arkamızdaydı. Beklenen iyi sonucu elde etmek için gerekli tüm koşullara sahiptik" diye konuştu.

Takım olarak hazırlık dönemini iyi geçirdiklerini ama bunu turnuvaya yansıtamadıklarını kaydeden Tanjeviç, "Eğer federasyon devam etmemi isterse ben devam ederim. Bu açık. Eğer bana güveniyorlarsa, oyuncu seçim, oynatma sistemime güveniyorlarsa... Ben sorumluluk sahibi birisiyim. Bırakmak, bu gömleği çıkartıp aklanmak kolaya kaçmak olur" ifadelerini kullandı.

Oyuncular ile antrenör arasında polemik olduğu iddialarına da cevap veren Tanjeviç, "Sanmıyorum. Ben sorun görmüyorum. Sadece normal şeyler oldu. Bir antrenör, oyuncuları teşvik etmek için bağırır, çağırır her idmanda buna benzer şeyler olur. Ama aramızda kavga olmamıştır" dedi.