BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,83
ALTIN 2.415,06
HABER /  SPOR

Milliler Macaristana hazır

A Milli Futbol Takımı, Macaristan maçının hazırlıklarını tamamladı..

Abone ol

(A) Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda yarın Macaristan ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda, milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık antrenmanda millilerin, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı öğrenildi. Antrenmana, sakatlığı bulunan Hakan Şükür katılmazken, sakatlığı geçen Hamit'in, takımla birlikte çalıştığı bildirildi.

Bakan Başesgioğlu antremanda

Spordan sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, (A) Milli Takım'ın son antrenmanını izledi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay ile birlikte stada gelen Bakan Başesgioğlu'nu, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, başkan vekili Affan Keçeci, yönetim kurulu üyeleri Süheyl Önen, Tahir Kıran, Ender Alkoçlar ve Mustafa Yazıcı ile genel sekreter Lütfi Arıboğan karşıladı.

Başesgioğlu'nun, Haluk Ulusoy ile birlikte antrenmanı izleyip, çalışmanın sonunda Fatih Terim ve futbolculara başarılar dilediği öğrenildi.