BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.441,89
HABER /  GÜNCEL

Kapkaççılar kolunu ısırıp kaçtı

Mersin'de kapkaççılar, 43 yaşındaki Aysun Sağır'ın kolunu ısırarak çantasını alıp, kaçtı

Abone ol

Şoka giren Sağır'a, götürüldüğü hastanede tetanos aşısı yapıldı.

İstanbul'daki bir firmada çalışan Aysun Sağır, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki Mersin Serbest Bölgesi'ndeki işlerini bitirdikten sonra arkadaşının evine gitmek istedi. Kimsenin bulunmadığı durağa giderek otobüs beklemeye başlayan Sağır, yaklaşan motosikletli 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Motosikletten inen kapkaççılardan biri Sağır'ın sol omzuna asılı çantayı almak için sol kolundan ısırıp, başına vurmaya başladı. Aldığı darbelere sonucu şoka giren Sağır'ın çantasını alan kapkaççı motosiklette bekleyen arkadaşıyla birlikte olay yerinden hızla uzaklaştı.

Polisler tarafından önce karakola, ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülen Sağır'a, sağlık kontrolleri sırasında tetanos aşısı yapıldı.

Sağır, “Serbest Bölge'deki işlerimi tamamladıktan sonra durakta beklerken arkamdan biri boynuma sarıldı. Bir yandan kolumu ısırırken, bir yandan da kafama vuruyordu. ‘Ne olur beni bırakın, ne istiyorsanız alın’ diye yalvardım. Sonra çantamı alıp kaçtılar” dedi. Polis, kaçan kapkaççıların yakalanması için çalışma başlattı.