BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  SPOR

Lincoln gelmedi fatura kabardı

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Galatasaray'da, Cassio Lincoln yine antrenmana katılmadı.

Abone ol

Geçtiğimiz sezon disiplinsiz davranışları nedeniyle 284 bin euro ceza alan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassıo Lincoln'ün bu sezonki faturası da giderek kabarıyor.

Geçtiğimiz sezon çalışmalara mazeretsiz olarak katılmadığı hergün için 14 bin euro ceza alan Brezilyalı yıldız için bu sezon ceza miktarı 30 bin euro'ya çıkarıldı.

Lıncoln'ün İstanbul'a gelişini bekleyen Teknik Direktör Frank Rıjkaard, Florya'daki yeni çalışma düzeniyle yöneticileri şaşırtmaya devam ediyor. Bazı disiplin kurallarının daha sert uygulanmasını isteyen Hollandalı teknik adamın yeni hedefinde sakatlık sorunu var.

Frank Rijkaard, Galatasaray kulübü'nün sağlık kurulu ile bir toplantı yapıp, sakat futbolcuların durumuyla ilgili bilgilerin kendisine iletilmesini istedi. Rıjkaard'ın sağlık kurulundan ayrıca,, kadroya giremeyen futbolcularla ilgili testler yapılmasını istediği de bildirildi.

Frank Rijkaard, sarı kırmızılı takımın son antrenmanında değişik çalışma düzeni uygulayarak futbolcularını bir hayli yordu.

Sarı kırmızılı takımın antrenmanına geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını sakat tamamlayan Servet Çetin de katıldı. Milli futbolcunun hazır olduğu görüldü.

Bu arada Galatasaray'ın kamp programı da kesinleşti. Sarı kırmızılı takım, Cumartesi günü Almanya'ya giderek, Temmuz ayının 12'sine kadar Bochum'da kalacak. Galatasaray, Almanya'da 4 hazırlık maçı yapacak.