BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  SPOR

Fenerbahçeden son transfer seferi

Fenerbahçe Yönetimi yabancı sol açık için çalışmalarını sürdürürken listeye son dahil olan ismin Fiorentina'lı başarılı sol açığı oldu.

Abone ol

Fiorentina ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Juan Vargas , geçtiğimiz yıl İtalya Ligi Seria A da forma giydiği 27 maçta 3 gol attı.

26 yaşında ve 1. 82 boyundaki Perulu oyuncu için İtalyan Kulübünün 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.


Fenerbahçe yönetiminin yılan hikayesine dönen Poulsen transferi için de Danimarkalı oyuncuya pazartesi gününe kadar süre verdiği ve kesin kararını bildirmesini istedikleri belirlendi.

Sarı Lacivertli Yönetim kulübün internet sitesinden yaptığı açıklmada ise yollarını ayırdıkları Yasin Çakmak, Gökhan Emreciksin, Can Arat, İlhan Parlak ve Özgür Çek'e teşekkür ettiler.

Gürhan Gürsoy için ise Eskişehirspor ile görüşüldüğü ve transferin noktalanmak üzere olduğu belirlendi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Brezilyalı Oyuncusu Deivid ülkesinde Globo gazetesine yaptığı açıklamada;Santostan teklif aldığını ancak Fenerbahçe ile sözleşme yenilediğini ve anlaşmanın bitiş tarihine kadar Türkiye'de futbol yaşantısını sürdürmek arzusunda olduğunu söyledi.

Kariyerini Brezilyada noktalayacağını açıklayan Deivid önümüzdeki 4 yıl daha Fenerbahçe'de kalacağını ifade etti.