BIST 10.170
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.471,66
HABER /  SPOR

Beşiktaş çifte kupayı Çırağanda kutlayacak

Beşiktaş Kulübü, 19 yıl sonra gelen çifte kupayı Çırağan Sarayı'nda birbirinden ünlü kişilerinde katılacağı bir baloyla kutlayacak.

Abone ol

8 Temmuz’da Çırağan Sarayı’nda düzenleyeceği baloyla bir kez daha kutlayacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan R.Tayyip Erdoğan, bakanlar, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ve üst düzey bürokratların da davet edileceği balonun biletleri bin dolardan satılacak. Sunuculuğunu Meltem Cumbul’un yapacağı gecede, Hadise ve Serdar Ortaç sahne alacak.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, balo için önceki gün bir araya geldiği eski yöneticilerden Fikret Ercan ile fikir alışverişinde bulundu.

Siyah beyazlıların Çırağan Sarayı’ndaki balosunu Meltem Cumbul’un sunması kararlaştırılırken Hadise ve Serdar Ortaç gibi iki ünlü sanatçının da sahne alacağı belirtildi.

Beşiktaş’ın kazandığı iki kupanın öyküsünün barkovizyon gösterisi ile izlettirileceği gecede ünlü bir grup şampiyonluk şarkıları ve dansları ile davetlileri coşturacak. Genel sekreter Kenan Öner, yurt içinde sezon başından bu yana birçok dernek yönetiminin asbaşkan Levent Erdoğan’ın da katılımıyla geceler düzenlediğine dikkat çekerek “Beşiktaş’ın birçok dernekleri yaşattıkları şampiyonluk geceleri ile kulüplerine destek olmuştur. Beşiktaş Yönetimi olarak biz de Çırağan’da önemli bir geceye imza atacağız” dedi.