BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,11
ALTIN 2.472,06
HABER /  MAGAZİN

3 yıl sonra albüm yaptı, izdiham yarattı!

3 yıldan beri albüm yapmayan şarkıcı yeniden merhaba dedi. İmza gününde alışveriş merkezinde izdiham yaşandı.

Abone ol

Çikolata albümüyle müzik dünyasına yeniden “merhaba” diyen popçu Atilla Taş’ın bir alışveriş merkezinde düzenlediği imza günü, sanatçının minik hayranlarının akınına uğradı.

Anne – babalarını yanlarına alarak alışveriş merkezine koşan yüzlerce çocuk, Atilla ağabeylerine albüm imzalatabilmek için sıraya girdi.

Pop müziğin sevilen ismi Atilla Taş, hayranlarıyla Bağcılar’daki Kale Outlet Center’da düzenlenen imza gününde bir araya geldi. Öğle saatlerinde merkeze gelen sevilen sanatçıyı yüzlerce seveni coşkuyla karşıladı. İmza programının öncesinde son albümünden de 2 parça seslendiren Atilla Taş’ın yoğun ilgiden dolayı hayli neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 4 saat boyunca devam eden imza programında yüzlerce sevenine albüm imzalayan Atilla Taş, minik sevenleriyle özel olarak ilgilendi.

İlk albümü ile genç yaşlı herkesin sevgilisi olmayı başaran ve özellikle de çocukların severek dinlediği pop müziğinin sevilen ismi Atilla Taş, 3 yıl aradan sonra yeni albümü “ÇİKOLATA” ile müzikseverlerin karşısına çıkmıştı.